Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на musicnews
Име:
Ива Гетова

Пол:
жена

Град:
Разград

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
1

Блог вълни:
0
Последни постинги
The Boat That Rocked - един жесток филм


Днес ще ти напомним за един сравнително нов филм. Става въпрос за великобританската лента The Boat That Rocked.

E, признаваме, че доста сме позакъснели, защото той е от юни по кината, но пак не е късно да си го припомним с добро.

The Boat That Rocked е дело на новозеландския режисьор Ричард Къртис (Richard Curtis). Сред най-известните неща над които е работил са комедиините поредици и филми на Mr.Bean, така че се досети какво може да се очаква от него.

Та във филма историята следи група британски диджеи, които през  60-те излъчват рок музика чрез своето пиратско радио, намиращо се на кораб разположен в Северно море. Фенове на радиото са поне половината от населението на Великобритания, но това изобщо не се харесва на националното радио, което е твърдо против тази музика и съответно се опитва да ги саботира по всевъзможни начини.

Филмът е мега добър и особено ще допадне на феновете на класическият рок и тези от вас занимаващи се с музика. Но все пак, дори и да нямаш нищо общо с музикалната индустрия и да не правиш разлика между цигулка и китара филмът е страхотен чук и има големи шансове да ти хареса.

За ориентир в лентата се изявяват култови имена като Бил Най (Bill Nighy) от поредицата Underworld, симаптичният дебелак Ник Фрост (Nick Frost) от безумни комедии като Hot Fuzz и Shaun of the Dead, Том Уисдъм (Tom Wisdom) от 300 и други по-малко известни, но също така забавни чичаци.

Категория: Новини
Прочетен: 1231 Коментари: 1 Гласове: 1
Balthazar тръгва на второ турне в САЩ


След като през януари тази година DJ Balthazar (Renesanz) направи турне в Северна Америка, едва 8 месеца по-късно той отново стяга куфарите за САЩ.

Презокеанската му обиколка ще продължи от 9 до 13 септември и този път в нея са включени 4 участия в Чикаго, Лос Анджелис и Лас Вегас.

Български диджей ще се изяви в Cabana Club Hollywood, в Лас Вегас ще свири в café Soleil, а в Чикаго ще пуска музика на вечерно парти на басейна на Aloft hotel и в клуб NV Penthouse.

По време на визитата си отвъд океана DJ Balthazar ще се срещне и със своите тамошни партньори от West Vibe Publishing, с които през януари подписа договор в Лос Анджелис, и които са включили в каталога си всички негови съвместни парчета с JackRock.

Творчеството на двамата родни диджеи се предлага на холивудските студиа за използване във филми, телевизионни реклами, видеоигри и др.

Няколко дни след завръщането си от САЩ DJ Balthazar пък ще замине за Гиза, Египет, където ще участва на голям фестивал по случай ислямския празник Рамазан, а на 26 септември ще се изяви на откриващото парти на обновения варненски клуб Comics.
Категория: Новини
Прочетен: 1021 Коментари: 0 Гласове: 0
Lady GaGa - най-сваляната изпълнителка за всички времена
Лейди Гага (Lady GaGa) оглави класацията за най-сваляна (легално) песен в Англия. В случая не говорим за седмична или ежедневена класация, а за общо 5-те години от както се води статистика за дигитални продажби.

Със 779 000 даунлоуда, хитът Poker Face издухва Sex On Fire на Kings Of Leon, а пък на трето място имаме отново Lady Gaga.

"Обичам феновете си и ще продължавам да ги засипвам с музика и мода" казва щастливата Гага.

Все пак трябва да отбележим, че тъй като дигиталния пазар на музика непрекъснато се разраства, е само въпрос на време някой хит да детронира Гага от върха.

Ето и 10-те най-сваляни (легално) песни на Острова за последните години.

1. Lady Gaga – Poker Face
2. Kings Of Leon – Sex On Fire
3. Lady Gaga – Just Dance
4. Kings Of Leon – Use Somebody
5. La Roux – In For The Kill'
6. Snow Patrol – Run
7. Leona Lewis – Hallelujah
8. Leon Lewis - Bleeding Love
9. Snow Patrol – Chasing Cars
10. Nickelback – Rockstar
Категория: Новини
Прочетен: 970 Коментари: 0 Гласове: 0
Емилия прекалено скъпа за американското кино


Холивудската роля на Емилия пропадна. Певицата няма да играе главна роля в американска филмова продукция, научи gol.bg.

В началото на годината
тръгна слух, че Емилия ще влезе в амплоато на Пепеляшка в едноименен филм. Като официалната причина за провала на преговорите се изтъква разминаване във финасовите условия на двете страни.

За участие в проекта бил поканен и Азис, който също е отказал, след като и той не се разбрал за хонорара си. След отказа на Емилия и Азис лентата е била замразена, а работата по нея ще се възобнови от следващата година.

"Исках да се снимам във филм, който ще бъде естествен, без преиграване, но засега това няма да стане. Дано в бъдеще отново ми се открие подобна възможност", каза любимата на Коко Динев.

До колко обаче е имало реална оферта и преговори, никога няма да разберем със сигурност...
Категория: Новини
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове: 1
На 15 септември, поп певицата Аксиния ще заснеме клип към последния си сингъл "Новата Пепеляшка". Режисьор на видето ще бъде Валери Mилев, който е в основата и на лентата към "Пепеляшка от града".

Междувременно, Аксиния завърши записите по своя дългоочакван дебютен солов албум. Тавата ще излезе на музикалния пазар в началото на месец октомври.

Сред парчетата, включени в албума, са синглите "Да те обича като мен", "Аз знам", "Baby" и "Губиш" с участието на рапъра Knas.



До броени дни в родния тв и радиоефир ще се появи и ремикс на "Губиш" в изпълнение само на Аксиния. Режисьор на лентата на новата версия е Ники Нанков.

Категория: Новини
Прочетен: 1633 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 06.09.2009 13:42
Търсене

За този блог
Автор: musicnews
Категория: Новини
Прочетен: 162177
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031