Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2009 12:46 - Tiesto и новият му стил идват през октомври
Автор: musicnews Категория: Новини   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
0



image
от: Атанас Пеканов
tanasi@dir.bg


Като един от най-големите фенове на Tiesto в България не мога да пропусна да ви държа в течение с най-новото около световноизвестния холандец. А то не е малко – около него предстои много да се шуми, тъй като новият му четвърти студиен албум Kaleidoscope идва след месец, точно на 6ти октомври.

В последните месеци Tiesto отново е в устата на електронните фенове, тъй като през тази година се наблюдава лека измяна в стила му на музика. Не, той няма да пуска рок, но определено, както и той сам заявява, се отдалечава леко от транса за да пробва някои други елементи на електронната музика, нещо, което е нормално част от развитието на всеки един музикант. Дали бъдещият му проект ще бъде успешен още не знаем, но нямаме особени съмнения относно това, холандецът досега рядко е разочаровал.

Траклистът на Kaleidoscope се появи неотдавна на официалния сайт Tiesto.com и оттам вече знаем, че албумът ще съдържа цели 17 парчета, като повечето от тях са колаборации с известни лица от музикалната индустрия – като Nelly Furtado, Sneaky Sound System и самият Calvin Harris, както и с артисти, с които DJ-ят вече веднъж е работил – като Tegan and Sara, Cary Brothers, китариста на Bloc Party и Jonsi от Sigur Ros. Траклистът можете да намерите и малко по-долу.

Новините обаче не свършват дотук – Tiesto няма спирка. На 24 септември той потегля на световно турне само три дни след като затваря сезона в Ibiza за клуб Privilege след 16 седмичен маратон от партита всеки понеделник. Началото на турнето му е с три поредни вечери в Ню Йорк в небезизвестния Hammerstein Ballroom, след което то продължава в САЩ до края на година с кратко прекъсване за няколко партита в Южна Америка и разбиващо новогодишно парти в Лас Вегас в клуб Haze.

Това обаче е нищо – турнето е планувано да продължи около 18 месеца, обхваща 5 континента и ще се състои от поне 150 партита. Средата на 2010 е отредена на Европа, затова силно стискаме палци да видим Tijs отново на родна земя. Без съмнение с излизането на новия албум ще ни залеят повечето нови парчета, затова да си припомним първия сингъл от Kaleidoscope – I Will Be Here с участието на Sneaky Sound System.


Тагове:   октомври,   стил,   новият,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: musicnews
Категория: Новини
Прочетен: 163566
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930