Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма скрито покрито! Време е да научиш и ти.
Автор: musicnews Категория: Новини
Прочетен: 162167 Постинги: 150 Коментари: 19
Постинги в блога от Август, 2009 г.
2 3 4 5  >  >>
Поп звездата Бийонсе (Beyonce) бе включена в списъка на изпълнителите, които ще се изяват по време на церемонията по връчването на тазгодишните музикални награди на MTV.

Хитовата изпълнителка, която има номинации в цели 9 категории, ще изпее хитовия си сингъл "Sweet Dreams".

image

Така Бийонсе ще се присъедини към колегите си от Green Day, Muse, Pink, Wale и съпруга си - музикалният продуцент и изпълнител Jay-Z и др., които също ще се изявят пред публиката на 13 септември.

Водещ на събитието ще бъде британският комик Ръсел Бранд (Russell Brand), който бе избран за тази роля за втора поредна година. Самата церемония ще се проведе в Radio City Music Hall в Ню Йорк.

Категория: Новини
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове: 0
Диджеят, който е специален гост на турнето на поп кралицата Мадона, Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold), ще отпразнува своя рожден ден в Ялта.

Както е известно, след концерта на стадион "Васил Левски" едно от най-влиятелните имена в модерната клубна култура ще пуска в популярното столично заведение на специалното афтър парти след шоуто.

Любопитно е, че гостуването на Пол Оукънфолд у нас съвпада с неговия рожден ден. Именно затова целият VIP на клуба ще е запазен за негови специални гости.

image

От Ялта пък са подготвили специален подарък за празника на два пъти номинирания за "Grammy" артист.

За посрещането на 46-тия си рожден ден у нас, Оукънфолд ще получи типично български музикален инструмент - гайда.

Билети за партито на Paul Oakenfold в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Категория: Новини
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове: 0
Свилен Тодорински се открои сред най-търсените и слушани изпълнители в мобилния портал Vodafone live!.

След като бе избран от меломаните за един от победителите в категория Ethno/Folk в първия сезон на проекта Music Space, Свилен Тодорински ще вземе участие в тазгодишния фестивал "Пирин Фолк".

"Свидна България" е песента, която певецът ще представи пред публиката на фестивала на 4 септември 2009 г. в град Сандански.

image

Чрез Music Space, проектът подкрепящ българската авторската музика, песента е достъпна за слушане и сваляне чрез мобилен телефон в портала Vodafone live!, секция Music Space, категория Ethno/Folk, както и на уеб сайта на Music Space.

Категория: Новини
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове: 0
image
Днес с голямо задоволство имаме честа да ти съобщим за едно прекрасно събитие което ще се случи в столицата през октомври.

Става въпрос за концерт на неповторимата нео-класическа готик група Ataraxia, който ще се проведе на 9-ти във Военния клуб.

Италианците са сред най-култовите средновековни групи, като за двайсетте години на сцена имат издадени цели осемнадесет албума както и концертни изяви на едни в цял свяв, а сега и в България.

Ако не си запознат с творчеството им те съветваме да посетиш
официалната им MySpace страница където можеш да разгледаш снимки от концерти им, да послушаш безплатно музиката им и да ги добавиш за своите приятели.

Съпорт на италианците  ще бъдат родните електро комити
Voyvoda и етно групата Kayno Yesno Slonce.

От
тук пък можеш да гледаш видео от почти целия им концерт в братска Румъния който те направиха миналата година.

Концертът ще се проведе в Военния клуб, като според организаторите това е без съмнение най-красивата и най-подходящата зала, която може напълно да отговори на артистичността на събитието и на визията на основните гости - Ataraxia.

image

След края на концертната част организаторите канят всички присъстващи на афтърпарти в клуб „3 уши”, където ще присъстват музикантите и ще звучи тематично подбрана музика и както винаги на събитията организирани от магазин Горгон - ще може да си направите снимка за спомен, да си вземете автограф, да поговорите приятелски.

Билети за четвъртото издание на Gorgon fest може да си вземеш от всяка една от мрежите за билети eventim.bg  и ticketstream.bg, ticketplus.bg, както и в магазин Горгон или пък дюкян Меломан.

Цената им е 30 лева в предварителна продажба и 35 в деня на концерта.

Категория: Новини
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове: 0
image

  Както ти споменахме преди време Kiss готвят чисто нов албум, е той вече е готов и още по якото е че на в началото на октомври ще е вече на европейският пазар.

Култовият басист Джийн Симънс (Gene Simmons) уверява, че албумът си струва дългото чакане. "Sonic Boom" може да се окаже най-добрият ни албум след Destroyer - каза той пред Cmu music.- В него Rock and Roll Over се среща с Love Gun.

Фронтменът Пол Стенли (Paul Stanley) добави: "Sonic Boom e идеалното заглавие за албума, който създаваме. Той е оглушителен и разтърсващ".

Ето го и първият сингъл който излезе преди десетина дена:

ВИЖ ВИДЕОТО В ПОСТИНГА
Категория: Новини
Прочетен: 595 Коментари: 0 Гласове: 0
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: musicnews
Категория: Новини
Прочетен: 162167
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Август, 2009  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31